God Jul och Gott Nytt År!

2016-12-23

Vi på Hallingplast vill tacka alla våra kunder för ett gott samarbete under 2016, och önskar en God Jul och ett Gott Nytt År! Vår produktion stänger under perioden 22. December till 1. Januari, men administrationen är delvis öppen i mellandagarna. 

Vi har också i år beslutat att ge vår julklapp till någon som verkligen behöver hjälp. Den rådande flyktingsituationen gjorde att valet föll på FN's UNHCR.

På vägnar av FN forsöker UNHCR att skydda personer som flyr från krig och förföljelse. UNHCR delar ut stöd, kämpar för mänskliga rättigheter och ger människor på flykt en bättre framtid.

Människor som är på flykt kommer behöver oftast lämna allt de äger och har. UNHCR är på plats i alla världens stora konflikter, och ger människor akut nödhjälp. De ger skydd, mat, vatten och medicinsk behandling. De flesta flyktingar vill återvända hem. När detta inte är möjligt, ger UNHCR dem en chans till att bygga upp sina liv igen.

Om Hallingplast

Hallingplast extruderar rör och profiler i olika plastmaterial, med betoning på polyeten (PE) och polypropen (PP).
Genom samarbete med några av Europas bästa företag inom plastbearbetning, erbjuder vi ett komplett sortiment av rör och delar.

Läs mer om Hallingplast ›

Umbraco CMS från MarkedsPartner